17 de desembre del 2016

Festival de Nadal 2016


El dijous 22 de desembre es farà el Festival de Nadal, que enguany tindrà lloc a la Sala Ibèria. 

Hi hauran dos torns: a les 9.40 h el Festival d'Educació Infantil i a les 11.15 h el d'Educació Primària. Les famílies només podem assistir a la sessió en la qual actuïn els nostres fills/-es.

Els nens i nenes han d'anar vestits amb pantaló o faldilla de color fosc i camisa o jersei blanc. No han de portar motxilla ni esmorzar perquè faran un esmorzar nadalenc a l'escola.

Les famílies hem d'anar directament a la Sala Ibèria abans que arribin els alumnes, per tal d'estar acomodats en els seients assignats quan comencin les actuacions.

Qui vulgui filmar o fer fotografies s'haurà de mantenir als costats o al fons de la sala i no es podrà aproximar a l'escenari.

Una vegada comenci la sessió no es pot marxar fins que aquesta finalitzi. En acabar el festival, cap a les 12.50 h, aproximadament, hem d'esperar a la sala fins que els alumnes hagin sortit i fet les files a fora. A continuació els podrem recollir a l'exterior per marxar cap a casa. Els professors portaran a l'escola als alumnes que es queden al menjador i també als qui no puguin ésser recollits per les seves famílies o que no tinguin autorització per marxar sols cap a casa.

L'horari del 22 de desembre és de 9 a 13 h, tant per Educació Infantil com per E. Primària.

BONES FESTES I FELIÇ ANY 2017!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada