21 de desembre del 2014

FESTIVAL DE NADAL 2014


El dimarts 23 de desembre serà el Festival de Nadal i aquest any es farà al Casal de la Gent Gran. Estarà organitzat en dos torns:

  • A les 9.40 h Festival d'Educació Infantil
  • A les 11.15 h Festival d'Educació Primària
Les famílies només podem assistir a la sessió en la qual actuï el nostre fill/-a. I pel bon funcionament, ens recomanen acomodar-nos a la sala al lloc que ens indiquin els professors. Si volem fer fotos o filmar ens haurem de mantenir al fons o als costats de la sala, però no ens podem aproximar a l'escenari.

Per aquest dia hem de tenir en compte que els alumnes de P5 han de dur pantaló fosc o faldilla fosca i camisa, brusa o jersei de color blanc. No han de portar esmorzar ni motxilla. Han d'esmorzar a casa i els podem portar directament al Casal a les 9.20 h, on seran acollits per un grup de mestres de l'escola. Els nens i nenes que vagin a l'escola a les 9 h, marxaran cap al Casal acompanyats de les mestres.

Un cop acabi el festival, cap a les 10.45 h els familiars hem de sortir de la sala i els nens i nenes formaran files i marxaran cap a l'escola amb les mestres i acompanyants corresponents. A la classe celebraran l'arribada del Nadal i podem entrar a recollir-los a les 12.55 h. Les famílies amb fills/-es a Educació Primària poden arribar una mica més tard.

BONES FESTES I FELIÇ ANY 2015 A TOTHOM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada