6 de març de 2013

La nostra primera sortida

Els nens i nenes de P3 vam fer la nostra primera sortida!! Va ser un dia plè d'emocions i ens ho vam passar d'allò més bé!!

Primer de tot vam pujar a l'autocar, que ja feia dies que en parlàvem i ja va ser la primera "aventura", ens vam cordar els cinturons i som-hi cap a la granja... Un cop allà, vam veure un munt de cavalls, vam entrar a una quadra, on dormen els cavalls. Vam conèixer al poni Ringo , el vam pentinar i també el vam poder muntar.
Després vam conèixer els diferents animals de la granja, la vaca Catalina, les gallines, l'Oca Priscila, les cabres, les ovelles, els conills i com no la porqueta Daisy.
A més a més vam tenir sort perquè una conilla havia tingut fillets i l'Anna (la grangera) ens va ensenyar com és un llodrigó acabat de néixer. També vam poder collir els ous de les gallines.

Finalment també vam conèixer a la poni Julieta i vam poder veure de molt aprop les diferents parts del cavall, les dents, la llengua, els cascs, les ferradures....
I abans de marxar encara ens va quedar temps de jugar una estona a un "pati" que tenien a la granja.

Com podreu veure a les fotos, va ser un dia fantàstic i l'Anna (la grangera) ens va felicitar perquè tots els nens i nenes es van portar molt i molt bé i van escoltar amb molta atenció tot els què ens va explicar sobre els animals de la granja!
Jo també us felicito cavalls!! sou fantàstics!!
MIREIA
 
(A Picasa ja teniu algunes fotos de la sortida)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada